• Empire Earth
  • Miscellaneous

WIN 10 & EE Problems

If you're having any technical difficulties with EE, or installing or using the lobby, make a post here and someone will try and help you out.

WIN 10 & EE Problems

Postby TzarKosta » Sat Jul 29, 2017 12:53 am

I've bought a new pc with win10 64bit

AoC works Fine.

But with EEC

if i play in Single Player Mode Loading Time is 2min and Then comes the message "You won the Game" and done..
in multiplayer hanging in the loading screen.

Someone a plan where the problem is :?:
User avatar
TzarKosta
Advanced Member
 
Posts: 154
Joined: Tue Jan 05, 2016 4:42 am

Re: WIN 10 & EE Problems

Postby TzarKosta » Mon Sep 18, 2017 10:47 am

no one knows where the problem is?

i try to install from original Cd and the version here in forum both
same problem hanging on loading screen and then comes the message victorios in Singleplayer and
multiplayer just hanging in loading screen. ??

any idea what i can try?

btw AOC works!
User avatar
TzarKosta
Advanced Member
 
Posts: 154
Joined: Tue Jan 05, 2016 4:42 am

Re: WIN 10 & EE Problems

Postby RealForce » Tue Sep 26, 2017 3:39 am

First Solution
Reinstall NeoEE Patch...
RealForce
NeoEE Developer
 
Posts: 50
Joined: Tue Apr 23, 2013 6:16 am

Re: WIN 10 & EE Problems

Postby TzarKosta » Fri Sep 29, 2017 10:12 am

yes I've tried everything reinstal deinstal new install always the same
User avatar
TzarKosta
Advanced Member
 
Posts: 154
Joined: Tue Jan 05, 2016 4:42 am

Re: WIN 10 & EE Problems

Postby SlipKnoT » Fri Sep 29, 2017 12:28 pm

make sure you have compatibility mode windows 7
Image
Image
SlipKnoT
Nemesis
 
Posts: 645
Joined: Sat Apr 04, 2009 9:50 pm

Re: WIN 10 & EE Problems

Postby TzarKosta » Sat Sep 30, 2017 6:08 am

I tried all compatibility modes
here a video of the problem


User avatar
TzarKosta
Advanced Member
 
Posts: 154
Joined: Tue Jan 05, 2016 4:42 am

Re: WIN 10 & EE Problems

Postby Arntzen » Sat Sep 30, 2017 8:36 am

To me it looks like you're missing some files. I bet your anti-virus has automatically deleted files EE needs to run properly. I'd uninstall EE. Turn off Anti-virus and install again.
A Good Place to Start: viewtopic.php?f=75&t=3884
Click to download: eC Civilization
User avatar
Arntzen
Administrator
 
Posts: 1843
Joined: Sun Jan 17, 2010 4:13 am
Location: Norway

Re: WIN 10 & EE Problems

Postby TzarKosta » Sun Oct 01, 2017 12:35 am

I also believe that is the reason but i disabled Win Defender Firewall but the service seems to continue to run in the background
loader.exe has detected it as a threat I have the file admitted it still does not work :?
User avatar
TzarKosta
Advanced Member
 
Posts: 154
Joined: Tue Jan 05, 2016 4:42 am

Re: WIN 10 & EE Problems

Postby SlipKnoT » Sun Oct 01, 2017 10:20 am

you can turn off windows firewall for sure and install ee properly.
Image
Image
SlipKnoT
Nemesis
 
Posts: 645
Joined: Sat Apr 04, 2009 9:50 pm

Re: WIN 10 & EE Problems

Postby TzarKosta » Mon Oct 02, 2017 5:11 am

have now done so
game and neo patch completely uninstalled
windows firewall also turn off the complete service in the computer management disabled
Game and patch re-installed

is still the same error :| :thumbsdown:
the error also occurs before I install neo patch up to 2.0 patch

why AOC works but not EEC :?:

btw the campaigns work
User avatar
TzarKosta
Advanced Member
 
Posts: 154
Joined: Tue Jan 05, 2016 4:42 am

Re: WIN 10 & EE Problems

Postby SlipKnoT » Mon Oct 02, 2017 11:31 am

after uninstalling EE completely delete the empire earth folder in your C drive before reinstalling
Image
Image
SlipKnoT
Nemesis
 
Posts: 645
Joined: Sat Apr 04, 2009 9:50 pm

Re: WIN 10 & EE Problems

Postby TzarKosta » Tue Oct 03, 2017 6:12 am

I have done this it does not work :(
User avatar
TzarKosta
Advanced Member
 
Posts: 154
Joined: Tue Jan 05, 2016 4:42 am


Return to Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests