• Empire Earth
  • Miscellaneous

Bug with login in (STILL HAVING PROBLEM!)

If you think there's an error or glitch that may have been overlooked, please tell us. The more details you can provide, the better (instructions to reproduce the problem work best).

Bug with login in (STILL HAVING PROBLEM!)

Postby bartalmighty » Wed Nov 24, 2010 4:55 am

If i start lobby up , it says : Please check your internet connection. Wye does he say that and what can i do about it , I used lobby b4 but im on a vista now.
Last edited by bartalmighty on Wed Nov 24, 2010 7:35 am, edited 1 time in total.
bartalmighty
Forum Noob
 
Posts: 9
Joined: Mon Jul 05, 2010 5:32 pm

Re: Bug with login in

Postby bartalmighty » Wed Nov 24, 2010 6:02 am

CAN SOME ONE POST HOW TO FIX IT :l , i wanna play !
bartalmighty
Forum Noob
 
Posts: 9
Joined: Mon Jul 05, 2010 5:32 pm

Re: Bug with login in

Postby lightnessking. » Wed Nov 24, 2010 6:43 am

The servers might be down.
You cannot make another post so soon after your last.
User avatar
lightnessking.
Nemesis
 
Posts: 1975
Joined: Fri Nov 27, 2009 9:27 pm

Re: Bug with login in

Postby bartalmighty » Wed Nov 24, 2010 7:35 am

Still have it!
bartalmighty
Forum Noob
 
Posts: 9
Joined: Mon Jul 05, 2010 5:32 pm

Re: Bug with login in (STILL HAVING PROBLEM!)

Postby Trichome Indica » Wed Nov 24, 2010 8:00 am

Just a shot in the dark here ; I would suggest deleting all lobby files off of your pc ,
re download the lobby and attempt another install. Let us know how that went for starters.
Can start from there, gl.
Image
Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind. ~Dr. Seuss
User avatar
Trichome Indica
Global Moderator
 
Posts: 527
Joined: Sun Dec 21, 2008 5:12 am
Location: Kitchener, Ontario. Canada

Re: Bug with login in (STILL HAVING PROBLEM!)

Postby bartalmighty » Wed Nov 24, 2010 9:57 am

Still not working :l
bartalmighty
Forum Noob
 
Posts: 9
Joined: Mon Jul 05, 2010 5:32 pm

Re: Bug with login in (STILL HAVING PROBLEM!)

Postby Trichome Indica » Wed Nov 24, 2010 9:59 am

Ok , have a read here and see if it helps. If not let us know :lol:

http://www.save-ee.com/viewtopic.php?f=7&t=2642&p=17819&hilit=net+framework#p17819
Image
Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind. ~Dr. Seuss
User avatar
Trichome Indica
Global Moderator
 
Posts: 527
Joined: Sun Dec 21, 2008 5:12 am
Location: Kitchener, Ontario. Canada

Re: Bug with login in (STILL HAVING PROBLEM!)

Postby Sexacutioner » Wed Nov 24, 2010 10:46 am

open as admin and make sure firewall/virus programs arent blocking it
User avatar
Sexacutioner
Nemesis
 
Posts: 600
Joined: Fri Feb 06, 2009 9:40 pm

Re: Bug with login in (STILL HAVING PROBLEM!)

Postby Ghost » Thu Nov 25, 2010 1:05 pm

You get the "Please check your internet connection." error when the lobby can't access this website for server information. If you're reading this, it's because some sort of firewall is blocking the lobby or possibly because Internet Explorer is not installed (IE is a .NET Framework requirement). You have to fix something on your end.
"Nothing is foolproof to a sufficiently talented fool."
-•¤Lazy Bone¤•-: we had to double ghost or we had no chance
•§ITHLORD§•(surfer): artylery give no many domage on aa mobile since 3 day
User avatar
Ghost
Administrator
 
Posts: 1883
Joined: Fri Nov 07, 2008 12:25 am
Location: North Carolina/USA


Return to Report Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest