• Empire Earth
  • Miscellaneous

NeoEE problem

If you think there's an error or glitch that may have been overlooked, please tell us. The more details you can provide, the better (instructions to reproduce the problem work best).

NeoEE problem

Postby Samuel » Sun Nov 13, 2016 4:25 pm

It's the second time when I try starting a new game, every application will shut down and my PC will attempt shutting off. When I try and log back into the lobby it says my account is already in use, and I can't even log into another one because of "CD key being already in use" ....

Besides the shutting down issue .... how am I supposed to tell the admins to kick my name if I can't even access the lobby with another name?
Samuel
Senior Member
 
Posts: 305
Joined: Sun Feb 08, 2009 7:26 am

Re: NeoEE problem

Postby Samuel » Sun Nov 13, 2016 5:44 pm

After over an hour I still can't access the lobby .... this has to be fixed. Having one of your names stuck inside is a common issue ....
Samuel
Senior Member
 
Posts: 305
Joined: Sun Feb 08, 2009 7:26 am

Re: NeoEE problem

Postby Arntzen » Sun Nov 13, 2016 5:59 pm

Already kicked you. Try reboot computer ?
A Good Place to Start: viewtopic.php?f=75&t=3884
Click to download: eC Civilization
User avatar
Arntzen
Administrator
 
Posts: 1793
Joined: Sun Jan 17, 2010 4:13 am
Location: Norway

Re: NeoEE problem

Postby Jodocus » Sun Nov 13, 2016 5:59 pm

Have you tried to reboot your computer?
Jodocus
NeoEE Developer
 
Posts: 166
Joined: Mon Nov 11, 2013 9:24 am

Re: NeoEE problem

Postby Aizen » Mon Nov 14, 2016 5:08 am

what samuel said is true, Timeout now takes almost 25-30 minutes.
and Can't get in with other acc.
-NeW-: wolfy = ts anarchy
-NeW-: 0-4
--------------------------------------
"won him again 0-3"
-NeW- whispers to you: omg i ignored you u only talk bull shit fuck kiddy havent nothing need money about your parents fuck nerd son of the bitc*
Aizen
Basic Member
 
Posts: 49
Joined: Fri Aug 19, 2016 4:41 am

Re: NeoEE problem

Postby Jodocus » Mon Nov 14, 2016 5:35 am

Hi!
I can't check it out right now. Are you really sure that you don't have a logged in "ghost" process of EE running? Maybe the TCP connection didn't get closed properly. Have you tried to restart the computer or reconnect to the internet?
Jodocus
NeoEE Developer
 
Posts: 166
Joined: Mon Nov 11, 2013 9:24 am

Re: NeoEE problem

Postby Aizen » Mon Nov 14, 2016 6:14 am

I droped From a game, Tried to get in the server, Said name already in use.
waited 20 mins or so then i logged back.
-NeW-: wolfy = ts anarchy
-NeW-: 0-4
--------------------------------------
"won him again 0-3"
-NeW- whispers to you: omg i ignored you u only talk bull shit fuck kiddy havent nothing need money about your parents fuck nerd son of the bitc*
Aizen
Basic Member
 
Posts: 49
Joined: Fri Aug 19, 2016 4:41 am

Re: NeoEE problem

Postby Jodocus » Mon Nov 14, 2016 11:14 am

I ask again: have you tried to restart your computer?
Jodocus
NeoEE Developer
 
Posts: 166
Joined: Mon Nov 11, 2013 9:24 am

Re: NeoEE problem

Postby Aizen » Tue Nov 15, 2016 5:09 am

Jodocus wrote:I ask again: have you tried to restart your computer?


Nope i didnt.
-NeW-: wolfy = ts anarchy
-NeW-: 0-4
--------------------------------------
"won him again 0-3"
-NeW- whispers to you: omg i ignored you u only talk bull shit fuck kiddy havent nothing need money about your parents fuck nerd son of the bitc*
Aizen
Basic Member
 
Posts: 49
Joined: Fri Aug 19, 2016 4:41 am


Return to Report Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


cron