Neo-EE

Staff will post any new announcements in this forum, which can be discussed by other users.
Locked
Snouk
Novice Member
Posts: 12
Joined: Sat Feb 06, 2010 10:57 pm
Lobby Username: Snouk

Re: Neo-EE

Post by Snouk »

What is the fix for the cd-key error please? I still can not get the patch in correctly with working cd-key

Jodocus
NeoEE Developer
Posts: 243
Joined: Mon Nov 11, 2013 9:24 am
Lobby Username: Jodocus

Re: Neo-EE

Post by Jodocus »

Sent you a PM.

Snouk
Novice Member
Posts: 12
Joined: Sat Feb 06, 2010 10:57 pm
Lobby Username: Snouk

Re: Neo-EE

Post by Snouk »

I have download and install the new patch from neo-ee and my cd-key is still not working. I am afraid that I will need to uninstall the game reinstall from the hard CD's reenter cd-keys and use only the latest patch from neo-ee. I will not accept anybody programmed key fixer thru pm. Sorry! :mrgreen:

Jodocus
NeoEE Developer
Posts: 243
Joined: Mon Nov 11, 2013 9:24 am
Lobby Username: Jodocus

Re: Neo-EE

Post by Jodocus »

No, this won't help you at all. What error message comes from the new patch installer? Also, go to your Empire Earth folder and search for the file "WONLobby.cfg". Open it with a text editor and change the line CDKeyCheck: false to CDKeyCheck: true if not.

Snouk
Novice Member
Posts: 12
Joined: Sat Feb 06, 2010 10:57 pm
Lobby Username: Snouk

Re: Neo-EE

Post by Snouk »

I just uninstall ee-aoc and reinstall and enter my cd-kay. Now I just open neo-ee folder and run neoee-aoc and it connects and plays multiplayer just fine.

ConquerorX
Intermediate Member
Posts: 59
Joined: Wed Dec 23, 2009 8:53 pm
Lobby Username: ConquerorX

Re: Neo-EE

Post by ConquerorX »

Hey all-

I just want to say thank you to all those who contributed to bringing this fun game back to life.

Well done! and Thanks!

tool
Senior Member
Posts: 205
Joined: Fri Apr 22, 2011 11:29 pm
Lobby Username: (Zabijej) Tool

Re: Neo-EE

Post by tool »

LOL
mhm?!?

ConquerorX
Intermediate Member
Posts: 59
Joined: Wed Dec 23, 2009 8:53 pm
Lobby Username: ConquerorX

Re: Neo-EE

Post by ConquerorX »

?

ConquerorX
Intermediate Member
Posts: 59
Joined: Wed Dec 23, 2009 8:53 pm
Lobby Username: ConquerorX

Re: Neo-EE

Post by ConquerorX »

=]

Diaco
Lurker
Posts: 1
Joined: Sun Dec 15, 2013 10:58 am
Lobby Username: Diaco

Re: Neo-EE

Post by Diaco »

I can't create an account.... What do I do?

Jodocus
NeoEE Developer
Posts: 243
Joined: Mon Nov 11, 2013 9:24 am
Lobby Username: Jodocus

Re: Neo-EE

Post by Jodocus »

Install the patch and use the shortcuts created on your desktop.

Tissue
Forum Noob
Posts: 5
Joined: Tue Mar 03, 2009 4:08 pm

Re: Neo-EE

Post by Tissue »

Hi, Ever since installing the Neo-EE patch, empire earth crashes within 5 minutes of opening it. Sometimes its right at the main menu or sometimes its a few minutes into a multiplayer match. I did not have this issue before installing the patch. I just did a fresh install of EE again and reapplied the patch and then as soon as I opened EE it stopped responding. I've noticed that after applying the patch all my graphics settings are reverted to the defaults, and for some reason EE opens on my 2nd monitor instead of my primary. I'm not really sure if that means anything but I figured it was worth noting. I've also tried the game in multiple compatibility modes, none have had any effect. Has anyone else had this issue?

User avatar
Arntzen
Administrator
Posts: 1927
Joined: Sun Jan 17, 2010 4:13 am
Lobby Username: _[eC]_Arntzen_
Location: Norway

Re: Neo-EE

Post by Arntzen »

So there is something wrong with your ee.exe, I would suggest just reinstalling (maybe use a different download) and if there is any errors under installing u should report to jodocus about that.
A Good Place to Start: viewtopic.php?f=75&t=3884
Click to download: eC Civilization

Tissue
Forum Noob
Posts: 5
Joined: Tue Mar 03, 2009 4:08 pm

Re: Neo-EE

Post by Tissue »

I installed it from my CD. There where no errors when installing it either.

Jodocus
NeoEE Developer
Posts: 243
Joined: Mon Nov 11, 2013 9:24 am
Lobby Username: Jodocus

Re: Neo-EE

Post by Jodocus »

The binary is getting replaced by the patch. Try every single graphic option inside EE. Try different colour depths. Try down- or upgrading your video card driver. If you have installed multiple installed GPUs, try them.

Locked

Return to “Announcements”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests